De ce să îți înscrii copilul la un curs de modelling?

Cursul de modelling nu îi învață pe copii doar cum să meargă pe podium, ci mult mai mult. Acesta, are un scop educativ, de ințiere și formare în modelling, motiv pentru care nu se organizează o selecție prealabilă. Orice copil este binevenit!

Participarea la curs este o modalitate bună pentru copii de a-și construi abilități și de a spori încrederea în sine. În plus, este un mod propice de a-și descoperi propria frumusețe, să-și sporească motivația și simțul valorilor de sine.

În cadrul cursurilor noastre, copiii vor avea parte de lecții potrivite pentru vârsta lor în care vor învăța despre îngrijire, etichetă, încredere în sine și dezvoltare.

Cei mici vor învăța cum să își îmbunătățească postura, iar in același timp vor înțelege ce înseamnă arta unui limbaj corporal pozitiv. Odată ce vor învăța despre limbajul trupului, vor primi instrucțiuni despre cum să își îmbunătățească aptitudinile de comunicare, să știe cum să se exprime cu mai multă încredere.

Pregătirea pentru curs

Per total, modellingul îi va ajuta să își găsească mai ușor locul în societate, să se integreze și să pășească în lume cu încrederea cu care ar păși pe podium în timpul unei prezentări de modă.

Cursul de asemenea le oferă participanților șansa de a vedea ce înseamnă modellingul într-un mediu sigur, non-competitiv și va fi pentru ei o experiență minunată.

Dacă aveți copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani și doriți să îi vedeți defilând, nu ezitați să îi înscrieți la cursurile noastre de modelling.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați pagina kidsmodels.ro și să completați formularul de înscriere. Totodată, înscrieri se pot face și pe adresa e email corina@kidsmodels.ro sau la numărul de telefon 0741 093 595, Corina Câmpian.

 

Agency City Fashion KIDS by Corina Câmpian

Shopping Basket