Behind the scenes – Making of Marelbo Shoes Spring Campaign 2022

De fiecare dată când noile modele de pantofi Marelbo Shoes intră în magazine, toată lumea abia așteaptă să vadă primele fotografii și filmări cu produsele. Astfel, în luna Martie a avut loc ședința foto și video pentru noile modele de pantofi de primăvară, Marelbo Shoes Spring Campaign 2022.

Culori noi, forme și modele noi, prim-planuri ale materialelor folosite – totul este atât de interesant ! Imaginile din acest articol și poveștile pe care le spun fac parte din această campanie care cu siguranță va încânta.

În realizarea acestei campanii au fost implicați o mulțime de oameni minunați, super talentați dornici să creeze ceva extraordinar. Astfel, The Visual Arts Team care a fost responsabilă pentru fotografie, videoclipuri și direcția artistică la filmare s-a asigurat că totul decurge perfect și că fiecare aspect al campaniei este respectat. 

Astfel, filmările au fost planificate cu mare grijă și atenție la detalii. Și ședințele foto la fel, ele fiind mai mult decât o modalitate de a produce câteva fotografii grozave când totul este aranjat.

De acest lucru s-a asigurat M13 VisualsLorin Todica & Mihai Bozesan o echipă de profesioniști tânără și dedicată, cu idei extraordinare.

Fotografiile “Behind the scenes” sunt cele mai interesante fotografii care există. Vezi cum se machiază modelele, cum sunt pe parcursul ședinței foto, cât de dezordonat este totul înainte de a deveni o operă de artă. Și întradevăr, fotograful Viorel Zăgrean s-a asigurat că va avea suficiente fotografii, din diferte unghiuri, care în final să spună povestea.

Alex

Machiajul profesional și coafura au fost asigurate de Ioana Mălai – Make-up Artist care a scos în evidență trăsăturile frumoase ale modelelor și mai mult a păstrat acel look natural. 

Awww….v-am spus că ținutele au fost alese cu mare atenție de către Diana Flore, care s-a ocupat de styling-ul modelelor și a creat un look unic pentru fiecare în parte? 

Locația – Schneider Productions – în care s-a desfășurat totul, a fost una de vis, aici am descoperit un spațiu în care s-a întâlnit trecutul cu prezentul și viitorul, un spațiu în care fiecare element spune o poveste.

Dar, cei mai importanți au fost oamenii care au stat în fața camerei pentru a prezenta noile modele Marelbo Shoes, care nu împărtășesc trăsătura comună de a fi modele profesioniste…incă! Copii au fost la prima experiență de acest gen și printre emoții și entuziasm au reușit să creeze momente magice. Modelele Alexandru și Maria au reprezentat agenția City Fashion Kids.

Despre Marelbo voi menționa doar că este producător de încălțăminte cu o experiență de peste 30 de ani având în prezent o rețea de peste 50 de magazine în toată țara. Produsele Marelbo sunt din piele 100% naturală și sunt fabricate în România, iar portofoliul include încălțăminte pentru femei, bărbați, adolescenți și copii.

Rezultatul sesiunii foto – video a fost magnific. O mulțime de fotografii și videoclipuri uimitoare, conversații inspiraționale și întâlniri captivante care ne-au umplut inimile și care ne oferă o privire plină de speranță asupra viitorului. 

În curând vei putea să urmărești mai multe momente din campanie pe canalele oficiale social media Marelbo Shoes.

Special thanks to everyone:

Agency City Fashion KIDS by Corina Campian

Kids models Alexandru Botizan & Maria Czira 

Models Jamal MuhieddineCassandra Dohotar

Video Crew M13 VisualsLorin Todica & Mihai Bozesan

Photo Viorel Zagrean  

Styling  Diana Flore

Glam & Hairstyling Ioana Malai – Make-up Artist

Location Schneider Productions

Shoes Brand Marelbo

Shopping Basket